Har du yrkesrettet bakgrunn og drømmer om mer ansvar eller kanskje ny jobb?

Er du en av dem som har hatt en karrieredrøm i mange år, men aldri helt klart å sette deg tilbake på skolebenken? Da er kanskje tiden inne for påfyll av faglig kompetanse.
Åpen dag_Fredrikstad
I Fagskolen i Viken er mulighetene mange. Vi har korte og yrkesrettede studieløp på heltid, deltid eller nett. De fleste studier vi har er tilrettelagt for at du kan studere ved siden av full jobb og hektisk familieliv. 
Med en utdannelse fra Fagskolen i Viken vil du være godt rustet for arbeidslivet videre og du får en kompetanse som er svært ettertraktet i arbeidslivet.

Åpen dag, Studiested Fredrikstad 5. april

Vi ønsker alle med yrkesrettet bakgrunn velkomne til en fagprat tirsdag 5.april kl.15.00-18.00 til oss på Kråkerøy.

Ta turen rett etter jobb! Vi kan friste med nystekte vafler og muligvis motivere deg til å ta et skritt nærmere drømmen om ny jobb eller nye arbeidsoppgaver.

Vi tilbyr også søkerhjelp og kan hjelpe deg å søke opptak på Samordna opptak. Fristen for å søke er 20. april kl. 14.00.

Vi gleder oss til å møte deg! Velkommen skal du være.

Hvem har vi studietilbud til?

Vi er en utdanningsinstitusjon for fagfolk! Har du fagbrev/svennebrev eller relevant yrkeserfaring - da kvalifiserer du til å bli student ved Fagskolen i Viken.

I Fredrikstad har vi studietilbud til fagarbeidere i bygg- og anleggsbransjen, elektrobransjen, prosessindustrien, matindustrien, helsepersonell, oppvekstpersonell, frisører og velpleiere.

Springbrett til nye stilinger

I dagens arbeidsmarked er det viktig med oppdatert kunnskap, ettersom markedet preges av usikkerhet fra både koronapandemien, dagens krig i Ukraina og det stadig økende behovet for digitalisering i alle bransjer.

Med lang yrkeserfaring og en fagskoleutdanning vil du raskt bli attraktiv i dagens arbeidsmarked. Muligens får du også en mer interessant jobb med høyere lønn.

Jobber du innen tekniske fagområder har vi et bredt spekter av ingeniørstudier som kan gi deg et karriereløft og lederstillinger du drømmer om.

Innen helse- og oppvekstfag, ledelsesfag, frisørfag og tekniske fag, har vi en rekke korte utdanningsløp som vil gi deg spisskompetanse som gjør at du kan få nye arbeidsoppgaver, mer ansvar eller nye stillinger.

Flere studier er under utvikling for øyeblikket og vil tilbys fortløpende på lokalt opptak gjennom våren/sommeren. Følg med på nettsiden for tilbud og søknadsfrister: https://fagskolen-viken.no/lokale-opptak

Nettstudier gir en fleksibel hverdag

Vi har flere nettbaserte studietilbud som gjør studiehverdagen enda mer fleksibel. Studiene er lagt opp med samlinger og nettundervisning mellom samlingene. Hos oss vil du få et studiemiljø, selv om mye vil gjennomføres over nett. Enkelte studier er lagt opp som rene nettstudier uten samlinger. Les mer på våre nettsider.

Offentlig finansiert utdanning

Utdanninger ved Fagskolen i Viken er "gratis". Vi er en offentlig fagskole eid av Viken fylkeskommune.

Skolemateriell som bøker, kalkulator, pc, kopiering, osv. må du dekke selv. Nettstudier tilkommer det en studiekostnad. Alle våre studier er godkjent av NOKUT og gir rett til lån og stipend i Lånekassen. Les mer om kostnader her: https://fagskolen-viken.no/studiekostnad

Kurstilbud

Vi tilbyr flere kurs om du ønsker faglig påfyll, les mer på våre nettsider: https://fagskolen-viken.no/kurs

Våre fagområder

I Studieveilederen kan du krysse av dine interesser og se aktuelle studier som tilbys i din region. Finn aktuelle studier i studieveilederen her: https://fagskolen-viken.no/studieveileder

Heltid | Deltid | Nett | Nettbasert