Kjemi

Fagarbeideren i den digitaliserte næringsmiddelindustrien

Norsk matindustri er inne i et teknologiskifte hvor ny teknologi stadig blir mer tilgjengelig. Industrioperatørens rolle blir mer kompetansekrevende og krever nye måter å tenke produksjon på. Dette studiet vil løfte den den enkelte produksjonsmedarbeiders digitale kompetanse.


Matteknikk

Næringsmiddelindustrien trenger flere fagfolk med kompetanse på trygg matproduksjon – fra råvare til ferdigvare. Har du bakgrunn fra matfag eller restaurantfag, kan dette studiet gi deg nye jobbmuligheter – på laboratorier, med produktutvikling, HMS og kvalitetsarbeid – eller innen salg av utstyr til industrien.

Prosessindustri i grønt skifte

Er du fagarbeider i prosessindustrien og ønsker å bidra til det grønne skiftet? Studiet Prosessindustri i grønt skifte gir deg den nødvendige kompetansen for å møte fremtidens krav til bærekraft og digitalisering. Studiet er spesielt tilpasset deg som har fagbrev og erfaring fra industrien, og som ønsker å utvide din kunnskap og ansvar i en tid med store omstillinger.

Prosessteknikk

Norsk prosessindustri er et produkt av god tilgang på råvarer og billig vannkraft, fra foredling av mineraler og trevirke til våre dagers petrokjemiske industri. Skal et høykostland som vårt hevde seg internasjonalt, må vi bruke kompetanse som konkurransefortrinn. Fagfolk med kjemikompetanse er alltid etterspurt.

Vedlikeholdsteknikk 4.0

Ny teknologi og nye måter å anvende teknologien på endrer produkter, forretningsmodeller, logistikk, produksjon og råvareutvinning. Med modulstudiet Vedlikeholdsteknikk 4.0 får du som har vedlikeholdsoppgaver innen tekniske industrielle vedlikeholdsfag, kompetanse som gjør deg bedre rustet til å møte arbeidslivets nye behov innen drift og vedlikehold.