Ny student ved Fagskolen i Viken

Velkommen som student, her finner du relevant informasjon for din studietid her på Fagskolen i Viken. Denne siden er for alle studenter, informasjon som er knyttet til studiestedet finner du under sider for "Informasjon knyttet studiesteder".
Studenter sittende på trapp

Velkommen som student hos oss!

Det er et godt valg å starte på en fagskoleutdanning. Med høyere yrkesfaglig utdanning vil du være godt rustet for arbeidslivet videre og du får en spisskompetanse som er svært ettertraktet.

Her finner du relevant informasjon som ny student  og informasjon vedrørende studiestart ved Fagskolen i Viken.

NB! Som student skal du og er selv ansvarlig for å for å sette deg inn i krav og vilkår i Forskrift om opptak, studier og eksamen hos oss. Alt du trenger å vite ligger i Studenthåndboken, den ligger godt synlig fra hamburgermenyen på nettsiden under For studenter

. . . .

Synes du matematikk er vanskelig eller er det kanskje lenge siden du har hatt matematikk?
Da kan det være lurt å ta forkurs i matematikk for å friske opp kunnskapene dine!

Les mer om forkurs i matematikk her