Studiested Strømmen

Fagskolen i Viken tilbyr høyere yrkesfaglig utdanning til lokalmiljøer i Viken fylkeskommune. Studiested Strømmen holder til på Strømmen videregående skole og tilbyr fagskoleutdanninger på deltid innen helse- og oppvekstfag.
Strømmen vgs

Studiested Strømmen

Fagskolen i Viken i Strømmen, ligger på Strømmen videregående skole. Her tilbyr vi en rekke helse- og oppvekstutdanninger.

Strømmen videregående skole har i løpet av sin 60-årige historie alltid vært en viktig aktør i utvikling av framtidsrettet yrkesfaglig utdanning for ungdom både nasjonalt, regionalt og lokalt.

  • Skolen ble åpnet i 1961.
  • Opprinnelig navn: Romerike Yrkesskole
  • Fagskole opprettet i 2017

Skolen ligger sentralt på Strømmen med gangavstand (4-6 min) fra tog og buss. For våre studenter som studerer etter kl. 16:00 er det ingen problem om du ønsker å benytte egen bil da vi har flere gratisparkeringer på eget område.

Alle våre utdanningstilbud er godkjent av NOKUT. De strenge kravene som stilles til bl.a. undervisningsmetodikk, lærerkvalifikasjoner og fysiske forhold gir både studentene og markedet en garanti for utdanningens høye kvalitet.

Med tett samarbeid med kommune og næringsliv klarer vi å tilby studentene våre kompetanse som det er behov for, og etterspørsel etter. En fagskoleutdanning skaper rask verdi i bunnlinjen, da de er operative fra første dag og har kompetansen som kreves uten mye opplæring i bedriften.

Ta gjerne kontakt med oss for mere informasjon eller en prat. Velkommen til hyggelig studietid hos oss på Strømmen.

Disse studiene kan tas på Strømmen;