Studiested Geilo

Fagskolen i Viken tilbyr høyere yrkesfaglig utdanning til lokalmiljøer i Viken fylkeskommune. Studiested Geilo er mer kjent som Norsk Hotell- og Reiselivsfagskole.
Foto: Hakon Sataoen

Studiested Geilo

Norsk Reiselivsfagskole er en underavdeling av Fagskolen i Viken og er en offentlig reiselivsfagskole som tilbyr offentlig finansiert videreutdanning. 

Norsk Reiselivsfagskole er et helt ny skole og har de første årene vært så heldige å ha et tett samarbeid med Geilogruppen. Forelesninger foregår på Bardøla Høyfjellshotell sitt konferansesenter og i egne klasserom. Bardøla tilrettelegger for lunsj og mat.

Som student ved Norsk Reiselivsfagskole vil vi også tilby deg gode priser på alle våre hoteller på Geilo; Vestlia Resort, Highland Lodge og Bardøla. Her finner du bl.annet. flere svømmehaller, bowlinghall, spa anlegg, Sofias Cafe & Bar, bakeri og pizzeria på Highland Lodge og en flott restaurant og lounge på Vestlia Resort. Vi vil også kunne bistå deg med å finne et godt sted å bo i lokalmiljøet vårt.

Reiselivsfaget er omfattende, mangfoldig og utøves hver eneste dag av dedikerte, kunnskapsrike og nysgjerrige mennesker i hele Norge. For å utvikle faget og bransjen har vi etablerert Norsk Reiselivsfagskole. Øverst i Hallingdal, tett oppunder Hallingskarvet, finner du en moderne, grundig og oppdatert fagskole for hele reiselivet. I Hallingdal har reiselivet vært en naturlig del av folket og kulturen siden 1849. Nå slår vi vår egen kunnskap og erfaringer sammen med samfunnsutviklingen og ønsker å dele dette med våre studenter. Å være vertskap ligger i blodet vårt – nå blir det blodoverføring!

Søk opptak på studier her ››
 

Disse studiene kan tas på Geilo;