Studiested Bjørkelangen

Fagskolen i Viken tilbyr høyere yrkesfaglig utdanning til lokalmiljøer i Viken fylkeskommune. Studiested Bjørkelangen holder til på Bjørkelangen videregående skole og tilbyr fagskolestudier innen ledelsesfag, og helse- og oppvekstfag.
Bjørkelangen

Studiested Bjørkelangen 

Fagskolen i Viken, studiested Bjørkelangen ligger lokalisert på Bjørkelangen videregående skole og tilbyr fagskolestudier deltid innen helse- og oppvekstfag og ledelsesfag.  

Bjørkelangen videregående skole har lang tradisjon innen yrkesfaglige utdanningsprogram, og har vært en viktig aktør i utviklingen av framtidsrettede yrkesfaglige utdanninger for ungdom både nasjonalt, regionalt og lokalt.  

Bjørkelangen videregående skole ble 50 år høsten 2021 og var den første kombinasjonsskolen i landet som kombinerte studie og yrkesfag. Vi hadde vårt første fagskoletilbud i 2010. Den gangen hadde kommunene behov for kompetanseheving innen palliativ omsorg og lindrende pleie. Etter dette har vi utvidet fagskoletilbudet etter hvilken kompetanse som er etterspurt av studenter og arbeidsmarkedet.  

Fagskolen forbereder studentene på å møte morgendagens kompetansekrav, og vi er i jevnlig dialog med kommuner og bedrifter i vårt område om hva de har behov for.   

Alle utdanningstilbudene ved Bjørkelangen er godkjent av NOKUT. De strenge kravene som stilles til bl.a. undervisningsmetodikk, lærerkvalifikasjoner og fysiske forhold gir både studentene og markedet en garanti for utdanningens høye kvalitet. 

Skolen ligger i sentrum av Bjørkelangen, og er lett tilgjengelig med busstransport. Om du du ønsker å benytte bil er det ingen problem med gratis parkering. 

 Vi er opptatt av at studentene våre skal trives og oppleve studietiden som lærerik og givende.  

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon eller en fagskoleprat. 

Vi ønsker deg velkommen som student til Fagskolen i Viken, studiested Bjørkelangen 

 

Se våre studier ved Studiested Bjørkelangen

 

 Velferdstjenester studentene har på Bjørkelangen:


• Gratis parkering
• Mulighet for å kjøpe mat i kantine
• Gode kollektiv forbindelser, t bane og buss 5 min unna skolen
• Tilgang til printer