Undervisningsstilling innen anlegg

Fagskolen i Viken, studiested Kongsberg er i kraftig vekst, og har økt antall studenter betydelig de siste år. Vi har derfor behov for 1 fast undervisningsstilling innenfor avdelingen anlegg.

Kontakt:

Spørsmål om stillingen kan rettes til utdanningsleder bygg/anlegg og fellesfag, Gunn-Marit Storum. Telefon 958 85 190.

Gå til stillingsutlysningen her ››

Undervisningsstilling innen teknisk tegning og bygningsinformasjonsmodellering

Fagskolen i Viken, studiested Kongsberg er i kraftig vekst, og har økt antall studenter betydelig de siste år. Vi har derfor behov for fast undervisningsstillinger innen teknisk tegning og bygningsmodellering (BIM).

Antall stillinger: 2

Gå til stillingsutlysningen her ››

Labingeniør innen bygg og anlegg

Vi har nå behov for labingeniør innenfor avdelingen bygg og anlegg. Stillingen har ansvar for å planlegge og gjennomføre praktiske øvelser i sammen med studentene, samt etablering og drift av pukk, grus og betonglab.