Det første kullet med studenter fra studiested Geilo feiret med stil

Torsdag den 16.juni var en stolt gjeng med 14 studenter samlet på Fagskolen Viken sine flotte lokaler på Bardøla. Avgangsstudentene har enten studert reiseliv og opplevelsesutvikling, eller hotell- og restaurantdrift
Bilde

Etter en intensiv periode med studiebesøk i Danmark, praktisk eksamen under Folkemusikkveko på Ål og en solid faglig sluttspurt så var det godt å samles en siste gang. 

Det blir ikke skikkelig avslutning uten taler fra ledelse, ansatte, studenter og næringsliv. De lokale artistene Frida og Gard Hella bidro vakker sang og musikk. Etter utdeling av vitnemål kunne et team ledet av student Frode Stenerud friste med langtidsstekt BBQ svinenakke med småpoteter, coleslaw og ekstra god drikke.  

Skjønt siste gang.. Over halvparten av studentgruppa planlegger å fortsette på en bachelor i hospitality management ved Professionshøjskolen UCN i Ålborg. Denne undervises digitalt over 1,5 år og gjør at mange kan kombinere utdanning med videre arbeid i lokale bedrifter. 

Bilde: Fire flotte avgangsstudenter fra venstre: Silje Kaasa Solberg, Maiken Røvik, Karsten Heimland, Frøydis Hansen Aasen. Silje, Maiken og Frøydis har gått reiseliv og opplevelsesutvikling. Karsten har gått hotell- og restaurantdrift.