Studiested Jessheim

Fagskolen i Viken tilbyr høyere yrkesfaglig utdanning til lokalmiljøer i Viken fylkeskommune. Studiested Jessheim holder til på Gardermoakademiet (Jessheim Storsenter), og tilbyr fagskolestudier innen reiselivsfag.
Studiested Jessheim

Studiested Jessheim 

Fagskolen Viken har undervisningslokaler på studiesenteret Gardermoakademiet AS som er eid av kommunene i regionen. Gardermoakademiet ble etablert i 2024 og huser utdanningstilbud fra flere leverandører. Studiesenteret har flotte moderne lokaler på toppen av storsenteret med alle fasiliteter. 

Som student ved studiested Jessheim, har du tilgang til flere grupperom/ kollokvierom, arbeidsplasser/ lesesal, kjøkken, takterrasse, oppbevaringsskap m.m. 

Fagskolen forbereder studentene på å møte morgendagens kompetansekrav, og vi er i jevnlig dialog med kommuner og bedrifter i vårt område om hva de har behov for.

Alle utdanningstilbudene på Jessheim er godkjent av NOKUT. De strenge kravene som stilles til bl.a. undervisningsmetodikk, lærerkvalifikasjoner og fysiske forhold gir både studentene og markedet en garanti for utdanningens høye kvalitet. 

Studiesenteret Gardermoakademiet, ligger i 4. etg på Jessheim Storsenter midt i sentrum. Busstasjon og togstasjon er ca. 2 min. unna. Om du du ønsker å benytte bil er det ingen problem med parkering på senteret. 

Vi er opptatt av at studentene våre skal trives og oppleve studietiden som lærerik og givende. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon eller en fagskoleprat. 

Vi ønsker deg velkommen som student til Fagskolen i Viken, studiested Jessheim

 

Se våre studier ved Studiested Jessheim

 

Velferdstjenester studentene har på Jessheim:

  • Hyggelige lokaler som tilrettelegger for samarbeid
  • Alt du tenger i en trivelig og effektiv studiedag
  • God parkeringsmuligheter  
  • Mulighet for å kjøpe mat på senteret. Tilgang til kjøkken og kjøleskap
  • Gode kollektivforbindelser
  • Tilgang til printer