Peer Gynt Toppen – sentrumsnære leiligheter

Boligprosjektet Peer Gynts Toppen, blir et svært spennende prosjekt på 104 leiligheter med gode planløsninger, fantastiske solforhold, kort vei til marka og med umiddelbar nærhet til sentrum og dets fasiliteter.

Prosjektgruppen

Henrik Halvorsen
Henrik Halvorsen
henhalv3@online.no
90953606
Ole Jørgen Adolfsen
Ole Jørgen Adolfsen
Ole.j.adolfsen@gmail.com
95134537
Henrik Walter Pettersen
Henrik Walter Pettersen
Pettersen481837@gmail.com
45419081
Tobias Johannessen
Tobias Johannessen
tobias.johannessen@hotmail.com
40462736

Prosjektbeskrivelse

Gruppa har hatt et godt samarbeid med PEAB AS om Peer Gynt Toppen borettslag. Prosjektet ligger meget godt til i utkanten av Moss sentrum med kort avstand til byens fasiliteter, og samtidig kort avstand til E-6 med tanke på eventuell pendling. Vi sto ganske fritt til å velge våre egne løsninger når det kom til materialbruk, oppbygging og energimerking av prosjektet. I prosjektet har vi tatt for oss dimensjonering av blant annet dekker og søyler. Brannprosjektering av blokk A, samt brannprosjektering av en leilighet som er over 50m2. Det er også utarbeidet energiberegning for blokk A, samt en energiberegning for en leilighet på 50m2 eller mer. Vi har brukt Archicad for modellering, planløsning og søknadstegninger av blokk A. Gruppa har også inkludert fremdriftsplanlegging og byggesøknad i prosjektoppgaven. Målet er å jobbe mot et energieffektivt og miljøvennlig bygg i Moss kommune. 

 

Samarbeidspartner

 

Peab er en byggentreprenør med virksomhet på Østlandet, Nord-Vestlandet og Nord-Norge. Peab har blant annet bred erfaring innen utvikling og gjennomføring av totalprosjekter, rehabilitering og vedlikehold.