Nye Missingen – Miljø og Bærekraft

Velkommen til Sarpsborgveien 140 i Nye Missingen. I dette prosjektet vil vi utføre riving av to gamle bygninger, en låve og en brakkerigg, og oppføre et nytt kontor- og lagerbygg for Vital Bygg AS. Estetikk og harmoni med omgivelsene er viktige faktorer for kommunen, som ønsker at bygningen skal framstå som et gårdstun.

Prosjektbeskrivelse

Det nye bygget vil bestå av kontorlokaler og lagerplass, hvor 1/3 vil være varmt lager og 2/3 vil være kaldt lager. Bygningen vil oppføres i bærekraftig treverk med flater som krever minimalt vedlikehold. Kontorlokalene til Vital Bygg AS vil bli lokalisert i første etasje, mens andre etasje vil inneholde felles kantine og utleiearealer for kontorlokaler. Dagens kontorlokaler, som ligger i det gamle skolebygget, vil bli omgjort til vaktmesterbolig. 

Prosjektet vil være preget av fokus på miljø og bærekraft. Dette vil være reflektert i materialvalgene, energibesparende tiltak og behandlingen av avfall i forbindelse med rivingen av de gamle bygningene. Vi har planlagt å bruke treverk som er spesielt utvalgt for å kreve lite vedlikehold, og vi vil implementere teknikker og materialer som bidrar til dette. Vi vil også implementere energibesparende tiltak som solcellepaneler og varmepumper for å redusere energiforbruket. 

I forhold til avfallshåndtering, vil vi fokusere på gjenvinning og resirkulering av materialene som blir resultatet av rivningen av de gamle bygningene. Vi vil sørge for å behandle avfallet på en miljøvennlig måte og minimere mengden avfall som blir sendt til deponi. 

 

Prosjektgruppe

Patrick Aspelund student Bygg
Patrick Aspelund
patasp69@gmail.com
patasp69@gmail.com
Niclas Mortensen Delås
Nicklas Mortensen Delås
nicklas.delas@gmail.com
90717769
Stian Nicolaysen
Stian Nicolaysen
stian.m.nicolaysen@gmail.com
48219775
Håkon Kingsrud-Hovden
Håkon Kingsrød-Hovden
hakon_hovden@gmail.com
91393285
Jonas Høiden
Jonas Høiden
jonashoiden@icloud.com
40646335

Samarbeidspartnere

Vital Bygg er en entreprenør med bred kompetanse og kapasitet til å utføre alt fra små oppdrag til større totalentrepriser. Med høyt kvalifiserte fagfolk i alle ledd håndterer de hele prosessen – fra tegning, byggesøknad og prosjektering til oppføring og ferdigstillelse.

I løpet av 30 år i markedet har de fått mange gode referanser fra fornøyde kunder. For å opprettholde fokus på kvalitet og kompetanse har flere av våre ansatte byggmesterutdanning og fagskolekompetanse. Det gir trygghet for kundene.