INFORMASJON-/OPPLÆRINGSFILMER AV HYGIENEREGLER – SALATMESTERN

Dette hovedprosjektet i Matteknikk handlet om at Salatmestern AS ønsket korte informasjons-/opplæringsfilmer av sine hygieneregler. Disse skal brukes som informasjon på rullerende infoskjermer i deres lokaler og til opplæring av medarbeidere. Det har vært viktig å finne riktig videoredigeringsprogram for å lage filmer og lære seg hvordan dette fungerte, samt hvordan budskapet skulle formidles. Prosjektgruppen har videre jobbet med hva som er bakgrunnen for behov av hygieneregler.

Prosjektet er gjennomført i samarbeid med Salatmestern der prosjektgruppen har lagd korte informasjon-/opplæringsfilmer som inneholder gjeldene hygieneregler for virksomheten. Programmet Wondershare Filmora er brukt som videoredigering for å lage filmer av håndhygiene, personlig hygiene, soneinndeling, arbeidsantrekk, sykdom og konsekvenser av ikke utført riktig håndvask/bakterievekst. Prosjektgruppen har jobbet med hvordan vi skulle utarbeide filmene for at medarbeiderne ved Salatmestern skulle oppfatte budskapet best mulig. Det er også jobbet med hva som er bakgrunnen for at vi trenger hygieneregler og hvilken påvirkning mikroorganismer kan ha på næringsmiddelproduksjon. Det er gjort undersøkelser av bakterier som opptrer på hårstrå i mikroskop, prøver av urene, vaskede, vaskede og desinfiserte hender, hårstrå og mobil på petriskåler med agar, samt effekten av ATP måler på hender som er urene, vasket, vasket og desinfiserte.

Salatmestern nedlegger mye tid og innsats på tiltak for å unngå bakterie og virus i sin produksjon, de har derfor strenge hygieneregler. Det foretas hyppige kontroller av håndhygienen til produksjons medarbeidere og renhold på maskiner og utstyr med ATP måler. De ønsker etter hvert å utarbeide spørsmål til filmene som et supplement til opplæringen av sine medarbeidere.

 

Salatmestern har siden de startet tidlig på 1970 tallet vært dedikert til å levere produkter av høy kvalitet til kundene sine. Fokuset har siden den gang vært å gi kundene den samme gode kvaliteten som hjemmelagde produkter. Med en forpliktelse til å produsere de beste produktene på markedet, bruker Salatmestern kun de beste og nøye utvalgte råvarene i produksjonen av majoneser, salater, dressinger og sjømatprodukter. 
Kvalitet og smak er kjernen i bedriftens verdier, Salatmestern går aldri på kompromiss når det gjelder disse faktorene. Med høyt fokus på produktkvalitet og mattrygghet, har bedriften etablert en kvalitetsavdeling med eget laboratorium for daglige kontroller av mikrobiologi og andre egenskaper. 
Salatmestern strekker seg langt for å sikre at kundene får den beste opplevelsen og tilliten til produktene sine, og dette gjenspeiles i deres dedikasjon til kvalitetssikring og kontroll. 

 

Samarbeidsbedrift

 

 

 

Påleggsalater og dressinger | SalatMestern | Majones på tube

 

 

 

Prosjektgruppe

Trude Iren Berg
Trude Iren Berg
trudeiren.berg@gmail.com
906 42 234
Hadish G. Hagos
Hadish G. Hagos
hadishgeremariam@gmail.com
459 21 056
Line Johansen Tonerud
Line Johansen Tonerud
ltonerud@gmail.com
934 32 226
Anne Christine Gjertsen
Anne Christine Gjertsen
stjert1@gmail.com
995 89 042