Halden Helsehus

Utforsk vår gruppes bidrag til Halden Helsehus! Vi som RIE har ledet designet av 2. etasje med fokus på elkraft, lys, og lavspent forsyning. Med bruk av Revit og FebDok har vi sikret nøyaktige beregninger og detaljerte 3D-tegninger for en effektiv og pålitelig installasjon.

I vår rolle som rådgivende elektroingeniører (RIE) har vi hatt gleden av å ta del i prosjekteringen av 2. etasje til Halden Helsehus. Vår gruppe har hatt ansvaret for å utforme grunnleggende installasjoner innen elkraft, belysning og lavspent forsyning. Dette har vært en spennende utfordring som har krevd nøyaktighet og grundighet i alle ledd.

Et sentralt fokus har vært å sikre at våre løsninger ikke bare oppfyller de tekniske kravene, men også bidrar til et optimalt og brukervennlig miljø for helsehuset. Ved hjelp av verktøy som Revit, Relux og FebDok har vi kunnet utføre grundige lysberegninger og skape detaljerte arbeidstegninger.

Vi har implementert de mest hensiktsmessige løsningene for elkraftanleggets kurser, vern og kabler.

Ved å delta i dette prosjektet har vi fått verdifull erfaring med prosjektering av komplekse elektriske systemer i en reell arbeidskontekst. Vi er stolte av det vi har oppnådd som en del av dette teamet, og ser frem til å anvende denne erfaringen i fremtidige utfordringer. 

 

Samarbeidspartner

Dette hovedprosjektet innenfor Elkraft er utført i samarbeid med Structor Fredrikstad AS. https://structor.no 

Bilde

 

Structor skal være en av de ledende kunnskapsbedrifter innen planlegging, prosjektering og gjennomføring av investeringer i bygg, anlegg, industri- og infrastrukturprosjekter.

Uansett hvilken fase et prosjekt er i, finnes det Structor-selskaper som kan bistå. Structor tilbyr spisskompetanse innen detaljplaner- og miljøprosesser, eiendomsrett, prosjektering, prosjekt og byggeledelse, eiendomsutvikling og forvaltning. Structors motto er: 
Vi ser muligheter. Det innebærer for oss:

  • At vi sammen med våre kunder skal utvikle deres prosjekter og visjoner
  • At medarbeiderne skal utvikles og tilbys utfordringer
  • Kontinuerlig utvikling av vår organisasjon med nye kompetanser, selskaper og kontorer

 

 

Prosjektgruppe

Henrik Kjeldsaas
Henrik Kjeldsaas
Henrik.kjeldsaas@gmail.com
+47 46952990
Jan-Halvor Olsen
Jan-Halvor Olsen
Janhalvolsen@gmail.com
+47 45250688
Jesper Bugge Angelsnes
Jesper Bugge Angelsnes
Jesperbuggeangelsnes@gmail.com
+47 454 49 257
Kim André Bondal
Kim André Bondal
isekim12@hotmail.com
+47 45217992