Cicignon Park, blokk A - Elkraft

Dette hovedprosjektet omfatter prosjektering av den elektriske installasjonen i Blokk A ved Cicignon Park for Nordic Group Holding. Gruppen skal prosjektere 62 leiligheter samt én restaurant. Blokken består av ni plan hvorav øverste er restaurant. Det skal også prosjekteres elbilladere samt solcelleanlegg på tak.

Prosjektbeskrivelse

 

Prosjektgruppen skal prosjektere Blokk A i Cicignon Park og vi har fått frie tøyler av oppdragsgiver Nordic Group Holding til å velge hva som skal prosjekteres. Gruppen har da valgt å prosjektere deler av den elektriske installasjonen i leiligheter og restaurant. Vi skal også prosjektere solcelleanlegg og elbilladere.

 

Leilighetene skal prosjekteres med en tradisjonell standard løsning, i tillegg til fremtidsrettede løsninger som smarthus og velferdsteknologi. Velferdsteknologien har som hensikt å tilrettelegge for at eldre og syke skal kunne bo hjemme i sine egne leiligheter fremfor sykehjem/sykehus.

 

Restauranten ligger på toppen av Cicignon Park med en flott utsikt over Fredrikstad. Her har prosjektgruppen fokus på stilrent design i form av belysning og egendesignede lamper. Det blir også tatt hensyn til utvidelse av anlegget, ved å legge frem rikelig med kurser til kjøkkenutstyr og annet forbruk.

 

På toppen av restauranttaket blir det montert et usjenert solcelleanlegg som kan levere opptil 22kWp ved optimale forhold. Dette anlegget vil bli koblet på fellesanlegget i blokk A og vil kunne redusere felleskostnadene for beboere.

 

Denne prosjekteringen er utført etter gjeldende normer og forskrifter. Det blir prosjektert og fremstilt ved bruk av disse digitale verktøy: FebDok, Revit, Lumion, DIALux og Office 365.

 

 

Takk til samarbeidspartnere

 

Solcellespesialisten AS. mer info på https://solcellespesialisten.no/

Nordic Group Holding. Mer info på https://nordic-group.no/

 

 

Etasjefordelere leiligheter

 

Egendesignet belysning
Kjøkken i restaurant

 

Solcelleanlegget