Parkering Fredrikstad

Parkering ved Fagskolen i Viken, studiested Fredrikstad for studenter og besøkende.
Stadion P-hus

For gjester og besøkende

Fagskolen disponerer to parkeringsplasser for gjester/gjesteforelesere. Kontakt resepsjonen i 5.etasje for å låne gyldig parkeringskort. Gjester henvises til betalingsparkering i parkeringshuset i Fredrikstad stadion - følg skilting. Her er det gratis parkering etter kl 14.00.

MERK! Det er satt opp parkeringsskilt på P2 Odden og ved de andre parkeringsplassene til høgskolen/fagskolen med gjeldende parkeringsreguleringer. Parkeringsreguleringene gjelder 24 timer alle dager.

Studentparkering

Ved studiestart har studenter i Fredrikstad med behov for parkeringsplass, mulighet til å parkere bilen på ny parkeringsplass  "P2" på Odden rett ved fagskolen. Parkeringskort blir utlevert i fagskolens resepsjon. Åpningstidene her er alle hverdager 08:00 - 14:00.

Fagskolen leier dette parkeringsarealet sammen med Høgskolen i Østfold. Totalt disponerer vi 600 parkeringsplasser sammen på Kråkerøy.

Det er kun ett parkeringskort til hver student, og tapt kort erstattes ikke. Kortet gjelder for ett studieår om gangen og må være synlig i bilruten.

I tillegg finnes det gratis sykkel og MC parkering rundt på området rett ved fagskolen.