Opptakskrav til moduler med studiepoeng
a) Relevant fagbrev, eller
b) Søkere som ikke fyller kravet a, og som har fylt 23 år, kan søke opptak på grunnlag av realkompetanse, eller
c) Generell studiekompetanse
Relevante fagbrev
- Bakerfaget
- Butikkslakterfaget
- Ernæringskokkfaget
- Ferskvarehandlerfaget
- Industriell matproduksjon
- Institusjonskokkfaget
- Kjøttskjærerfaget
- Kokkfaget
- Konditorfaget
- Kontor- og administrasjonsfaget
- Landbruk
- Pølsemakerfaget
- Reiselivsfaget
- Resepsjonsfaget
- Salgsfaget
- Service- og administrasjonsfaget
- Servitørfaget
- Sjømathandlerfaget
- Sjømatproduksjon
- Slakterfaget
Opptakskrav til moduler uten studiepoeng
Erfaring fra og/eller interesse for faget.
Studiemodell
Modulene gjennomføres som nettstudium uten fysiske samlinger.
Tilgjengelige moduler
Innføring i lokal verdiskapning. Ledige studieplasser - fortsatt mulig å søke!
Innføring i bærekraftig reiseliv.
Grunnleggende digital kompetanse tilpasset reiselivsnæringen. Søknadsfrist 15. juni 2023.
Bærekraft. Søknadsfrist 15. juni 2023.
Opplevelsesnæring. Søknadsfrist 15. juni 2023.
* Grunnleggende digital kompetanse tilpasset reiselivsnæringen er avlyst våren 2023.
Studiekostnader
Modulene er finansiert gjennom eksterne midler fra bransjeprogram. Studentene vil kun bli fakturert semesteravgift for studiested med samskipnad, ikke særutlegg. I tillegg kommer kostnader nødvendig utstyr som PC, hodetelefoner og liknende.
Se oversikten over studiekostnader her.
Ønsker du å se flere moduler?
Fagskolen i Viken tilbyr også modulbasert utdanning innen hotell- og restaurantdrift. Les om modulene her.