Modulbasert utdanning - Hotell- og restaurantdrift

Våre moduler er utdrag av ordinære studieløp ved Fagskolen i Viken, studiested Geilo. Modulene er nedskalert og tilpasset bransjens behov. Alle modulene kan du ta selvstendig og i vilkårlig rekkefølge. Målet vårt er at du i fremtiden kan ta en sammensatt fagskolegrad. Vi tilbyr også innføringsmoduler uten studiepoeng. Du finner total oversikt over alle modulene som hører til under fagområdet reiseliv og opplevelsesutvikling her.

Opptakskrav til moduler med studiepoeng

a) Relevant fagbrev, eller
b) Søkere som ikke fyller kravet a, og som har fylt 23 år, kan søke opptak på grunnlag av realkompetanse, eller
c) Generell studiekompetanse

Relevante fagbrev

  • Bakerfaget
  • Butikkslakterfaget 
  • Ernæringskokkfaget
  • Ferskvarehandlerfaget
  • Industriell matproduksjon
  • Institusjonskokkfaget
  • Kjøttskjærerfaget
  • Kokkfaget
  • Konditorfaget
  • Kontor- og administrasjonsfaget
  • Landbruk
  • Pølsemakerfaget
  • Reiselivsfaget
  • Resepsjonsfaget
  • Salgsfaget
  • Service- og administrasjonsfaget
  • Servitørfaget
  • Sjømathandlerfaget
  • Sjømatproduksjon
  • Slakterfaget

Opptakskrav til moduler uten studiepoeng

Erfaring fra og/eller interesse for faget. 

Studiemodell

Modulene gjennomføres som nettstudium uten fysiske samlinger. 

Tilgjengelige moduler

Hotelledelse. Søknadsfrist 15. juni 2023

Restaurantledelse. Søknadsfrist 15. juni 2023. 

* Merk at praksiskandidatopplæring for kokk og servitør er avlyst.

Studiekostnader

Modulene er finansiert gjennom eksterne midler fra bransjeprogram. Studentene vil kun bli fakturert semesteravgift for studiested med samskipnad, ikke særutlegg. I tillegg kommer kostnader nødvendig utstyr som PC, hodetelefoner og liknende. 

Se oversikten over studiekostnader her.

Ønsker du å se flere moduler? 

Fagskolen i Viken tilbyr også modulbasert utdanning innen reiseliv og opplevelsesutvikling. Les om modulene her.