Opptakskrav til moduler med studiepoeng
a) Relevant fagbrev, eller
b) Søkere som ikke fyller kravet a, og som har fylt 23 år, kan søke opptak på grunnlag av realkompetanse, eller
c) Generell studiekompetanse
Relevante fagbrev
- Bakerfaget
- Butikkslakterfaget
- Ernæringskokkfaget
- Ferskvarehandlerfaget
- Industriell matproduksjon
- Institusjonskokkfaget
- Kjøttskjærerfaget
- Kokkfaget
- Konditorfaget
- Kontor- og administrasjonsfaget
- Landbruk
- Pølsemakerfaget
- Reiselivsfaget
- Resepsjonsfaget
- Salgsfaget
- Service- og administrasjonsfaget
- Servitørfaget
- Sjømathandlerfaget
- Sjømatproduksjon
- Slakterfaget
Opptakskrav til moduler uten studiepoeng
Erfaring fra og/eller interesse for faget.
Studiemodell
Modulene gjennomføres som nettstudium uten fysiske samlinger.
Tilgjengelige moduler
Hotelledelse. Søknadsfrist 15. juni 2023
Restaurantledelse. Søknadsfrist 15. juni 2023.
* Merk at praksiskandidatopplæring for kokk og servitør er avlyst.
Studiekostnader
Modulene er finansiert gjennom eksterne midler fra bransjeprogram. Studentene vil kun bli fakturert semesteravgift for studiested med samskipnad, ikke særutlegg. I tillegg kommer kostnader nødvendig utstyr som PC, hodetelefoner og liknende.
Se oversikten over studiekostnader her.
Ønsker du å se flere moduler?
Fagskolen i Viken tilbyr også modulbasert utdanning innen reiseliv og opplevelsesutvikling. Les om modulene her.