Opptak Observasjons- og vurderingskompetanse - Studiested Nesna

Informasjon om søknadsfrister og opptak for modulstudiet Observasjons- og vurderingskompetanse i helsetjenesten, for studiested Nesna.
Observasjons- og vurderingskompetanse Nesna

Vi er stolte av å kunne tilby dette studiet til helsefagarbeidere i på Helgeland og i Nordland. Velger du å gjennomføre dette studiet vil du få ettertraktet kompetanse som vil bidra til å hindre unødvendig innleggelser i spesialisthelsetjenesten, du vil føle deg tryggere i jobben og oppleve mestring! 

Nesna kommune har invitert Fagskolen i Viken til et samarbeid, slik at ansatte i helse- og omsorgsektoren i nord kan få tilbudet om helt fersk og aktuell videreutdanning. Studiet er lagt opp med nettundervisning og fysiske samlinger i Nesna kommune, slik at du kan fullføre studiet ved siden av jobb og hektisk familieliv. 

Opptaksinformasjon

Ved å søke opptak på studiet melder du deg automatisk på hele studiet - 6 moduler over en periode på 2 år. I første omgang har vi planlagt gjennomføring for de 3 første modulene.
Plan for oppstart for modulene ved studiested Nesna finner du her.
For å søke på studiet går du til søknadskjema i høyre fane.
 

Oppstart i Januar 2022

Vi fikk ikke nok søkere til å starte opp 20.oktober som først annonsert. Mer info kommer så snart vi har kartlagt ny dato. Vi beklager så mye til alle som har søkt. Søknadsskjemaet er likevel åpent for søkere.