Med kompetanse i BIM-anlegg blir du svært attraktiv i anleggsbransjen

BIM-anlegg er for deg som jobber innen anlegg og ønsker å fordype deg i digitale verktøy og samhandling.
Studiet er på deltid over 2 år og gir 60 studiepoeng.
BIM-anlegg

Nyhet BIM-anlegg

Denne høsten kan du starte i et helt nytt studium i BIM (BygningsInformasjonsModellering) med fordypning i anlegg ved Fagskolen i Viken, i Fredrikstad. Dette studiet vil tilføre deg helt unik kompetanse og vil gjøre deg attraktiv i anleggsbransjen. 

BIM-anlegg passer for deg som allerede jobber i anleggsbransjen og er motivert til å fordype deg i digitale verktøy. Studiet er utviklet i samarbeid med bransjen selv og tilfører svært etterspurt BIM-kompetanse til anleggsbransjen. Du vil ikke minst få en verdifull kompetanse selv, men også din egen arbeidsplass vil få et konkurransefortrinn. 

Første del av studiet får du en generell innføring og forståelse av BIM, uavhengig av om du jobber innen bygg (konstruksjon), elektro, rør, ventilasjon (installasjon) eller infrastruktur (anlegg). Den grunnleggende forståelsen av BIM inkluderer også forståelse for samhandling mellom fagene og gir et grunnlag for videre fordypning innen anleggsrelatert BIM. 

Videre i studiet vil du få en forståelse for hvilken rolle BIM har i et anleggsprosjekt og lære om digital infrastruktur, som gjør at anleggsprosjekter lar seg gjennomføre. Det vil vektlegges hvordan BIM kan komplettere og støtte oppunder digitale gjennomføringsmodeller innen anleggsprosjekter. 

Derfor bør du søke opptak på BIM-anlegg:

  1. Øke din generelle BIM-kompetanse rettet mot anlegg (infrastruktur)
  2. Sørge for å besitte ettertraktet kompetanse som sikrer din egen fremtid i bransjen
  3. Være med på å gi egen arbeidsplass konkurransefortrinn når fremtidige jobber skal fordeles
  4. Studiet er gratis og gir deg fagskoleutdanning BIM-tekniker / BIM-koordinator, med fordypning anlegg

Hvem er studiet for?

Dette studiet passer for deg som jobber i anleggsbransjen og som vil fordype deg i digitale verktøy og samhandling. Opptakskravet er minimum relevant fag-/svennebrev eller minimum fem års relevant praksis. 

Kan studiet kombineres med jobb?

Ja, studiet tas på deltid over to år. Undervisning gjennomføres en dag og en kveld i uka og er utviklet for å kunne kombineres med jobb.

Søknadsfrist 30.september

Nå har du sjansen til å bli en av landets første til å spesialisere deg innen BIM-anlegg. Søk opptak så fort som mulig, søknadsfristen er 30.september.
NB! Studiestart blir i oktober/november 2020, litt avhengig av antall søkere vi får til studiet. 

Finn ut mer om studiet ››

Slik søker du

For å søke på dette studiet må du fylle ut et elektronisk søknadskjema som ligger under lokalt opptak. Søknadsskjemaet ligger under fanen "slik søker du". Gå til søknadsskjema her: 

www.fagskolen-viken.no/slik-soker-du
 

Dette skal vedlegges søknaden:
•    vitnemål/fagbrev
•    arbeidserfaring (om du søker på realkompetansevurdering)

Faktaopplysninger

BIM-anlegg | Deltid 2 år | 60 studiepoeng | Gratis utdanning

 

Finn ut mer om studiet ››