Driver du egen frisørsalong eller drømmer om å starte for deg selv?

Da er det smart å ta en videreutdanning i ledelse, økonomi og markedsføring
Frisørbedrift

Gratis studie som sikrer en lønnsom frisørbedrift 


Er du like opptatt av salongens regnskap og økonomi som du er opptatt av frisørfaget?

Frisørfaget består av hektiske perioder med mye jobbing og naturlignok strekker du deg langt for kundene dine, men strekker du deg like lagt for de økonomiske og administrative oppgavene?
 
Dette studiet er en verktøykasse for at du skal lykkes på alle områdene rundt din bedrift. Du vil få kontroll over salongens økonomi, regnskap, administrative oppgaver som ledelse, personalledelse og HMS-arbeid og i tillegg vil du få et kompetansepåfyll innen markedsføring.
 

Modulbasert på nett – Oppstart 1. oktober 2020

 

Studiet består av 3 moduler som tilsammen gir 10 studiepoeng. Forventet arbeidsbelastning er på 110 undervisningstimer, 14 veiledningstimer og 147 timer med selvstudie.
 
Modul 1: Økonomi
Her lærer du hvordan du kan skape bedre økonomiske resultater. Blant annet vil du lære budsjettarbeid, om resultat- og likviditetsbudsjetter og om hvordan du kan påvirke lønnsomhet og likviditeten. Du vil lære hvordan et regnskap er bygget opp, hva inngår i balanse og resultatrapporter og hvordan du kan hente ut nøkkeltall og lage rutiner for god økonomisk ledelse av din bedrift.
 
Modul 2: Markedsføring
Denne modulen får du verktøy for å merkevarebygge din frisørbedrift. Du vil blant annet lære hvordan du kan oppnå lojale kunder og en lønnsom bedrift gjennom konkrete verktøy og metoder. Du vil blant annet lære å lage en forretningsplan, og hvordan du skal nå dine kunder gjennom en markeds- og handlingsplan.
 
Modul 3: Ledelse
I denne modulen gir kunnskaper innen organisasjonsformer, rutiner og planlegging av driften, HMS-arbeid og lover og regler i bransjen. Du vil lære om etikk og verdier og etiske utfordringer og dilemmaer på arbeidsplassen. Du vil lære å bygge et team som har læringsorientert kultur som vil skape trivsel og motivasjon på arbeidsplassen. Du vil også få kunnskap om personalledelse, konflikthåndtering, ansettelsesprosesser og lønns- og belønningssystemer.
 

Ønsker du å søke opptak?


Alt du trenger å gjøre, er å fylle ut et søknadsskjema og laste opp vitnemål/svennebrev. 
 
NB! Oppstart av studiet er forbeholdt at vi får inn nok søknader.

Gå til søknadsskjema ››
 

Søknadsfrist


Vi tar inn søknader fortløpende frem mot studiestart. Vi har begrensede studieplasser, derfor oppfordrer vi deg å søke allerede i dag!
Siste frist for å søke er 27. september. 

Ønsker du flere nyheter fra oss, tilmeld deg vårt nyhetsbrev ››

 

Finn ut mer ››