7 grunner på hvorfor helsefagarbeidere ønsker å oppdatere kompetanse i Demens

Brenner du for Demens eller føler du at du ikke får det helt til?
Så bra, for nå kan du ta 10 studiepoeng i demens på bare 6 samlinger over 12 uker!
Demens

Ta videreutdanning i Demens 

Modul 3 i Demens gir 10 studiepoeng og er en del av studiet Observasjons- og vurderingskompetanse ved Fagskolen i Viken.  

Vi kan garantere du vil få ny motivasjon og glød til å fortsette det viktige arbeidet med personer med demens og deres pårørende

 

Her gir vi deg 7 gode grunner til at du bør søke på studiet nå!


Kunnskap om Demens gjør ikke bare pasientens hverdag bedre, men også din. 

  1. Du kommer til å føle deg tryggere på de forskjellige demenssykdommene og forstå bedre hvordan sykdommen påvirker personens oppførsel. 
  2. Syns du som så mange andre at lovverket er komplisert og vanskelig å forstå? Sammen skal vi se nærmere på aktuelle lover og etiske retningslinjer slik at du føler at du har oversikt. 
  3. Du vil få oppdatert kunnskaper om årsaker og konsekvenser ved utfordrende atferd for å best mulig unngå bruk av makt og tvang.
  4. Syns du det er vanskelig å hjelpe en fortvilet person med demens? Vi kommer til å jobbe med kommunikasjon slik at du er bedre rustet til å skape trygghet og tillit.
  5. Føler du at det du gjør ikke virker, men er usikker på hva du skal endre?  Vi vil vise deg hvordan du kartlegger og handterer etiske problemstillinger og ikke minst se behovene for tilrettelegging til den enkelte person med demens.
  6. Det er fort gjort å bare se personen med demens. Vi vil også lære deg å se hvilke ressurser, utfordringer og muligheter som eksisterer rundt personen med demens og ivareta de på best mulig måte.
  7. Når du er ferdig med modul 3 vil du oppleve mer selvtillit i møte med personer med demens og du vil føle deg tryggere på hva du kan bidra med. 

 

Les mer om studiet her ››

 

Oppstart 9.september

Hiv deg på studiet i Demens, vi starter opp 9.september.

Ønsker du å søke med en gang? Det gleder oss, gå direkte til søknaden her ›› 
Og psst! – Studiet er gratis