Litteraturliste for Reiselivsledelse

Gjelder for studenter ved Reiselivsledelse i skoleårene 2025-2026

Skolen forbeholder seg retten til endringer på litteraturlisten. Vi anbefaler at du venter med å kjøpe bøker før studiestart, siden det kan bli endringer på litteraturlistene. Vi anbefaler videre at du hører med din faglærer hva som er anbefalt å gjøre av innkjøp. 

  1. Stavrum, P. & Torgersen, O. (2018). Fra gründeridé til suksess (1.utg.). Fagbokforlaget. ISBN 9788245023435
  2. Brattli, H., Garmann-Johnsen, N.F. & Utne, A. (2023). Design thinking på norsk (1.utg.). Cappelen Damm Akademisk. ISBN 9788202782559

  1. Holan, M. & Høiseth, P. (2024). Økonomistyring LØM (4.utg.). Fagbokforlaget. ISBN 9788245048186
  2. Holan, M. (2024). Markedsføringsledelse LØM (4.utg.). Fagbokforlaget. ISBN 9788245048704
  3. Holan, M. & Høiseth, P. (2024). Organisasjon og ledelse LØM (3.utg.). ISBN 9788245032086

 

  1. Jørgensen, H. (2012). Planlegging og drift av hoteller og restauranter (1.utg.). Yrkeslitteratur. ISBN 9788258406171

  1. Osterwalder, A., Pigneur, Y. & Clark, T. (2015). Business model generation - en håndbok for nytenkere, banebrytere og opprørere. (1.utg.). Gyldendal akademisk. ISBN 9788205474536
  2. Andreassen, T.W. & Lervik-Olsen, L. (2021). Service og innovasjon. (3.utg.). ISBN 9788245035315
  3. Egerdahl, Å. (2023). HR-boka. (3.utg.). Gyldendal Norsk Forlag AS. ISBN 9788205587649
  4. Kamfjord, G. (2022). Kortreiste oppleveleser- bind 3: besøksutvikling med lokale ressurser. (1.utg.). ISBN 9788269141542