Hotell og restaurant - Matsikkerhet

Valgfrie emner med til sammen 9 emner og er utdrag av ordinære studieløp ved Fagskolen i Viken studiested Geilo. Modulene er nedskalert og tilpasset bransjeprogrammet.

Fagskolen i Viken kan levere 9 emner i bransjeprogram innenfor reiseliv og hotell og restaurantdrift. 

Alle emnene og temaer kan taes selvstendig og i vilkårlig rekkefølge.

Målet må være i fremtiden å kunne lage en sammensatt fagskolegrad.

Les om de øvrige modellene på vår kursside. 

Innhold

  • Har kunnskap om innkjøp, lagerhåndtering og svinnproblematikk i forhold til mat og drikke.
  • Har kunnskap om produksjon og servering av mat og drikke.
  • Har kunnskap om jordsmonnets og klimaets betydning for smak i jordbruksprodukter.
  • Har kunnskap om menyer, menyutvikling og -planlegging, prising og pristeknikker.

 

Opptakskrav

Erfaring og/eller utdanning fra reiselivet.